Hey Belgische vrienden en familie, 

 

Wij verwelkomen jullie met veel plezier op ons trouwfeest op 26 mei 2018!

Aangezien we momenteel nog op ons eiland Koh Yao Noi vertoeven en we de exacte dagindeling nog niet precies kennen, hebben we ook voor jullie een Vlaamse trouwpagina aangemaakt met alle praktische info en recente updates. (check dus nog even in de laatste weken van mei voor eventuele updates)

 

Voor de Engelse en Ierse gasten hebben we een pagina met extra informatie met bezienswaardigheden in de Belgische steden, bierbrouwerijen en chocolaterieën aangemaakt en hotels and B&B’s in de buurt van Eksel.

Voor de meeste van jullie Vlamingen zal die informatie wellicht overbodig zijn, maar moest je toch nog op zoek zijn naar een hotelletje or Bed & Breakfast in de buurt dan check even op de Engelse pagina. 

 

Omdat ons liefdeverhaal begonnen is in India en dit prachtige land ons meermaals heeft betoverd hebben we voor een Oosterse trouw gekozen en wij gaan elkaar het ja-woord geven in een Indische outfit. Jullie mogen ons hierin volgen en in een Indische outfit te voorschijn komen, maar we willen zeker niemand verplichten. We hebben tal van Indische rekwisieten voorzien voor wie zijn/haar outfit een Indische toets wil geven. Maar het gaat er voor ons vooral om om iedereen weer terug zien en samen met jullie onze verbintenis te kunnen vieren!!!

 

De locatie voor het trouwfeest is De Paenhoeve, Weverstraat 48, op 2km van mijn ouderlijk huis in Eksel. We hebben een landgoed met oude boerderij en weiden omringd door bossen ter beschikking en er is meer dan ruimte genoeg voor tentjes of campervans voor de kampeerliefhebbers! ( en wij zorgen voor een Belgisch of Engels ontbijt met spek, eieren en bonen!) 

 

We verwachten jullie graag om 15u op de locatie voor de receptie, met een aansluitende ceremonie omstreeks 17u, daarna een multicultureel walking dinner en vanaf 20u het avondfeest dat geopend wordt door de Gentse band Girls called Ponies, en vanaf 22u een DJ die ons gaat doen dansen tot in de vroege uurtjes!  Wij kijken er alvast heel erg naar uit!

 

Met veel liefs, 

 

Veerle & Rene